همه چیز درباره بادمجان
بادمجان
بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی
است. به گزارش سلامت نیوز، مهمترین خاصیت آن كم كالری بودن آن است كه غذای
بسیار خوبی برای كسانی است كه می خواهند وزن كم كنند زیرا دارای ویتامین و
مواد معدنی نیز می باشد.
بادمجان را حتما باید به حالت كاملا رسیده
مصرف كرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آنهایی كه آسم و برونشیت دارند
باعث تحریك این بیماریها می شود.
بادمجان اثر نرم كننده است و بعلت
دارا بودن آهن در رفع كم خونی داروی موثریست.بادمجان را می توان برای از
بین بردن ورم و التهاب، روی عضو ملتهب گذاشت.
دانه بادمجان ایجاد
یبوست می كند. ریشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهای آن اثر بند
آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان از آن برای درمان احتلام بانه و
انواع خونریزی ها استفاده كرد.
بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیتهای حاصل از خوردن قارچ سمی است.
همچنین بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و افراد را از خطر سكته قلبی محفوظ می کند.
بادمجان ,كه ,كم ,دارای ,كند ,خاصیت ,خوبی برای ,بادمجان را ,است كه ,می توان ,همه چیز
درباره این سایت